Párkány és Pult

 

 

 

Kedves Látogató!

Cégünk sok éves tapasztalatába foglalja a Párkány illetve Pult megrendeléseket! Az elkészítés nagyjából a megrendeléstől számított két héten belül várható! A megrendelt Párkány vagy Pult a raktáron lévő táblákból készül el! Amennyiben a megrendelés olyan fajta anyagot tartalmaz, amely nincs raktáron a megrendeléstől számított átlagosan 3 héten belül elkészül! A Pultokat leginkább Gránitból szoktuk javasolni keménysége miatt, így ellenáll minden a konyhában várható hatásnak!

A Párkányok többsége kültérre, míg kisebb része beltérre szokott kerülni! Párkányok esetében, mint Márvány, mint Gránit tökéletesen megfelel! Sok éves tapasztalatok eredménye, hogy a Gránit is és Márvány is kiváló választás időtállóságuk miatt! Azon kedves Látogatók akik tetszése inkább Mészkövek fele hajlik, biztosíthatjuk kedves érdeklődőinket, hogy a Mészkövek is tökéletesen megfelelnek kültéri használatra!  Cégünk javasolja a kültérre tett párkányok, illetve kinti filagóriákba helyezett pultok lekonzerválását! Miért jó ez? A konzerváló szer lekenése után a lekent felület jóval fényesebb lesz (hosszú távon), illetve megvédi az adott Gránit, Márvány vagy Mészkő felületét a külső viszontagságokkal szemben! Raktárunkban konzerváló szer mindig elérhető!

Megrendelés menete

A párkány vagy pult megrendeléseknél a kedves ügyfél a felmért párkány vagy pult méreteit emailben eljuttatja hozzánk és mi feldolgozzuk! Amennyiben a rendelés raktáron lévő anyagból fog készülni ( a megrendeléseket tekintve tízből kilenc esetben rendelkezünk kívánt anyagból) nagyon hamar -1 héten belül- elkészítjük Önnek a megrendelését! Felmerülő kérdések esetén állunk teljes szolgálatukra! Ha csak egy kérdés erejéig is készségesen segítünk! Házhozszállítás telefonos egyeztetés után megoldható az ország teljes területére! Az elkészített párkány vagy pult pontos és korszerű vágó soron készül, amely garantálja a teljes pontosság eredményét!